Når du sender os logs, enten selv fra Indstillinger eller automatisk, hvis noget går galt, får vi et teknisk øjebliksbillede fra denne enhed, som hjælper os med at undersøge dit problem. Afhængigt af hvilken app og hvilke funktioner du bruger, kan det indeholde:
Navne og mappestier på dine filer, mapper eller billeder. Vi ser hele stien, ikke kun de specifikke elementer, der er tale om, men aldrig indholdet af dine filer.
Billeddetaljer. Kamera- og tekniske oplysninger (som kameramodel og eksponering), hvor et billede er taget, hvis det er gemt på det, og oplysninger om genkendte personer eller ansigter, hvis den funktion er slået til.
Dine konto- og enhedsoplysninger. Dit brugernavn, enhedsnavn, app- og OS-version og, på en delt computer, andre Windows-konti, der har brugt appen på maskinen.
En registrering af nylig aktivitet og fejl i appen. Backup, synkronisering, arkivering, manuelle overførsler, kommentarer og anden aktivitet i delte album, hvilke dele af appen du har brugt, og eventuelle problemer undervejs.
Appindstillinger og grundlæggende tekniske oplysninger. Bruges til at hjælpe os med at genskabe og løse dit problem.
Dette dækker kun selve appen: aldrig hvad der ligger i dine filer eller andet på din enhed.
Automatiske fejlrapporter (sendt uden at du gør noget) er meget mindre end dette: normalt kun en beskrivelse af selve fejlen.
