Merk: Denne artikkelen gjelder ikke for brukere med et Jottacloud Home eller Jottacloud bedriftsabonnement. 

Hva er redusert opplastingshastighet?

Redusert opplastingshastighet er et tiltak som er satt i gang for å forhindre misbruk av Jottacloud Personlig abonnementet.

Jottacloud Personlig abonnement, som tilbyr ubegrenset lagringsplass for personlige filer, ble opprettet for å gi våre brukere forutsigbarhet. "Ubegrenset" refererer til tilgjengelig lagringsplass i dette abonnementet.

Vårt mål er at kun brukere med unormalt stor lagringsbruk, eller overdreven nettverkstrafikk til våre servere, blir berørt av disse endringene.

Hvordan fungerer redusert opplastingshastighet? 

Redusert opplastingshastighet betyr at det kan ta lengre tid å laste opp filer fra enheten din til Jottacloud. Nedlastingshastighet og annen bruk av tjenesten endres ikke, og du kan fremdeles lagre så mye data du trenger i kontoen din.

Hvis du lagrer mer enn 5 TB data på Jottacloud, reduseres opplastingshastigheten automatisk. Reduksjonen i opplastingshastighet er større jo mer data du lagrer i kontoen din.

Opplastingshastigheten går tilbake til normalt når lagringen er redusert til under 5 TB.

Hvordan kan jeg unngå redusert opplastingshastighet?

Den beste måten å unngå redusert opplastingshastighet på er å holde kontoen din organisert og redusere lagring av unødvendige filer. 

Ved å redusere unødvendig lagring hjelper du oss med å holde prisene lave og kvaliteten høy for alle brukerne våre.

Nedenfor er 4 tips for hvordan du kan redusere lagring på din konto:

1. Få en oversikt over lagrede data

Et bra sted å starte er å få en oversikt over hvor mye data du lagrer. Du kan se hvor mye du lagrer i kontoen din ved å gå til Innstillinger og Abonnement.

2. Slett uønskede filer, bilder og videoer

Gå til Filer på din konto og slett filer du ikke trenger backup av. Vi anbefaler å se over Arkiv, Sikkerhetskopiering og Synkmappe på din konto.

Et annet alternativ er å gå igjennom din konto for å se om du har lagret filer, bilder eller videoer flere ganger, og slett kopier du ikke trenger.

Spesielt videoer eller bilder i stor størrelse kan ta mye lagringsplass.

Sørg også for at du lagrer data i samsvar med våre brukerbetingelser. Det er ikke lov til å lagre ulovlige data og piratkopierte filmer på Jottacloud.

3. Tøm Papirkurven

Papirkurven i din Jottacloud konto din lagrer slettede filer i 30 dager. Tømming av papirkurven er en rask og enkel måte å redusere lagringsplassen på.

4. Oppgrader til et Home abonnement 

Et alternativ for å unngå båndbreddebegrensning er å oppgradere til et Home abonnement med 10 TB eller 20 TB lagringsplass. Du kan oppgradere ditt abonnement ved å gå til https://www.jottacloud.com/web/upgrade

Hva er maksimal opplastingshastighet?

Maksimal opplastingshastighet for en enkelt fil vises i tabellen nedenfor. Desktop klienten kan laste opp seks filer parallelt. Som alltid er din faktiske opplastingshastighet avhengig av hastighetsbegrensninger fra din Internett leverandør og annen nettverkstrafikk.

Did this answer your question?