Gå til hovedinnhold

Slett bilder og videoer

Slik sletter du bilder og videoer fra tidslinjen i en nettleser

For å slette bilder eller videoer fra tidslinjen, hold musepekeren over et bilde eller en video og klikk på sirkelen øverst til venstre for å velge det.
​

Når det er valgt, blir sirkelen lilla med et hvitt hakemerke. En «Slett»-knapp vises deretter i toppmenyen.
​

Du kan velge flere filer på flere måter:

  • Klikk på en dato for å velge alle bilder og videoer fra den datoen på én gang.

  • Velg ett bilde eller én video, rull nedover, hold inne Shift og klikk på et annet, da velges alt imellom.

Bekreft slettingen i dialogboksen som dukker opp, eller klikk Avbryt hvis du ombestemte deg.
​

Hvis du bekrefter, fjernes filene fra alle synkroniserte enheter og alle dine delinger og album. Slettede bilder og videoer lagres i Papirkurven i 30 dager, og slettes deretter permanent.
​
Du kan gjenopprette slettede filer i denne perioden ved å velge Papirkurv i brukermenyen.

Svarte dette på spørsmålet?