Gå til hovedinnhold

Informasjon i loggfiler

Hvilken informasjon som lagres i loggfiler opprettet av tjenesten vår

Når du sender oss logger, enten selv fra Innstillinger eller automatisk hvis noe går galt, får vi et teknisk øyeblikksbilde fra denne enheten som hjelper oss å undersøke problemet ditt. Avhengig av hvilken app og hvilke funksjoner du bruker, kan det inneholde:

  • Navn og mappestier til filene, mappene eller bildene dine. Vi ser hele stien, ikke bare de enkelte elementene det gjelder, men aldri innholdet i filene dine.

  • Bildedetaljer. Kamera- og teknisk informasjon (som kameramodell og eksponering), hvor et bilde er tatt hvis det er lagret på det, og informasjon om gjenkjente personer eller ansikter hvis den funksjonen er slått på.

  • Konto- og enhetsinformasjonen din. Brukernavnet ditt, enhetsnavn, app- og OS-versjon, og på en delt datamaskin andre Windows-kontoer som har brukt appen på maskinen.

  • En oversikt over nylig aktivitet og feil i appen. Backup, synkronisering, arkivering, manuelle overføringer, kommentarer og annen aktivitet i delte album, hvilke deler av appen du har brukt, og eventuelle problemer underveis.

  • Appinnstillinger og grunnleggende tekniske detaljer. Brukes for å hjelpe oss med å gjenskape og løse problemet ditt.

Dette gjelder bare selve appen: aldri hva som ligger i filene dine, eller noe annet på enheten din.
Automatiske feilrapporter (sendt uten at du gjør noe) er mye mindre enn dette: vanligvis bare en beskrivelse av selve feilen.

Svarte dette på spørsmålet?