Hoppa till huvudinnehåll

Information i loggfiler

Vilken information som lagras i loggfiler som skapas av vår tjänst

När du skickar loggar till oss, antingen själv från Inställningar eller automatiskt om något går fel, får vi en teknisk ögonblicksbild från den här enheten som hjälper oss att undersöka ditt problem. Beroende på vilken app och vilka funktioner du använder kan den innehålla:

  • Namn och sökvägar till dina filer, mappar eller bilder. Vi ser hela sökvägen, inte bara de specifika objekten det gäller, men aldrig innehållet i dina filer.

  • Bilddetaljer. Kamera- och teknisk information (som kameramodell och exponering), var en bild togs om det är sparat i den, och information om igenkända personer eller ansikten om den funktionen är aktiverad.

  • Din konto- och enhetsinformation. Ditt användarnamn, enhetsnamn, app- och OS-version och, på en delad dator, andra Windows-konton som har använt appen på maskinen.

  • En logg över senaste aktivitet och fel i appen. Backup, synkronisering, arkivering, manuella överföringar, kommentarer och annan aktivitet i delade album, vilka delar av appen du har använt och eventuella problem på vägen.

  • Appinställningar och grundläggande tekniska uppgifter. Används för att hjälpa oss att återskapa och åtgärda ditt problem.

Detta gäller bara själva appen: aldrig vad som finns i dina filer eller något annat på din enhet.
Automatiska felrapporter (skickas utan att du gör något) är mycket mindre än detta: oftast bara en beskrivning av själva felet.

Fick du svar på din fråga?