Hoppa till huvudinnehåll

Ta bort foton och videor

Hur du tar bort foton och videor från tidslinjen i en webbläsare

För att ta bort foton eller videor från tidslinjen håller du muspekaren över en bild eller video och klickar på cirkeln längst upp till vänster för att markera den.
​

När den är markerad förvandlas cirkeln till en lila cirkel med en vit bockmarkering. En «Ta bort»-knapp visas sedan i den övre menyraden.
​

Du kan markera flera filer på olika sätt:

  • Klicka på ett datum för att markera alla foton och videor från det datumet på en gång.

  • Markera ett foto eller en video, scrolla nedåt, håll in Shift och klicka på ett annat – då markeras allt däremellan.

Bekräfta borttagningen i dialogrutan som visas, eller klicka på Avbryt om du ångrat dig.
​

Om du bekräftar tas filerna bort från alla dina synkroniserade enheter samt från alla dina delningar och album. Borttagna foton och videor lagras i Papperskorgen i 30 dagar och raderas sedan permanent.
​
Du kan återställa borttagna filer under den här perioden genom att välja «Papperskorg» i användarmenyn.

Fick du svar på din fråga?